Velkommen hjem!

Vi har gleden av å presentere 55 nye selveierleiligheter på Kråkehaugen. Leilighetene ligger i et veletablert villastrøk, høyt hevet på en liten kolle, med gode utsikts- og solforhold.

Mange har ventet i flere år på at leilighetene på Kråkehaugen skal bli salgsklare. Nå er endelig muligheten her!

Kråkehaugen består av 55 leiligheter fordelt på 4 punkthus. Området ligger mellom Paradis og Fantoft, i gangavstand til bybanestopp, butikk og servicetilbud.

Prosjektet vil holde en høy standard, og det er lagt et stort arbeid ned i å lage gode planløsninger som er tilpasset tilbakemeldinger vi har fått fra mange interesserte kjøpere.

Det tilbys leiligheter i flere størrelser og prisklasser. Leilighetene bygges etter strenge krav til byggteknisk kvalitet, god standard, gjennomtenkte planløsninger og stedstilpasset arkitektur.

Å flytte i leilighet innebærer for mange å åpne døren for en ny, mer aktiv livsstil. På Kråkehaugen ligger alt til rette for en enklere hverdag; Bybanestopp rett ved, kort vei til Bergen sentrum og flyplassen. Fine turområder og nærhet til det du trenger av butikker til de daglige innkjøp.

Stedet du bor blir en del av deg. Trives man hjemme, får man gjerne ny energi og livskvalitet. Vi ønsker deg og dine nærmeste velkommen hjem!

Nye leiligheter på Kråkehaugen
Hvilken passer best for deg?

Du skal like stedet du bor. Alle kvalitetene i boligen og området rundt er viktige – de påvirker deg og blir en del av din hverdag. Felles for alle leilighetene er at de har praktiske planløsninger, med god arealutnyttelse. Her kan du nyte livet og virkelig føle deg hjemme!

En helt unik beliggenhet og byggenes forholdsvis små proporsjoner, gir deg følelsen av å «komme hjem». Her får du de samme godene som ved å bo i en enebolig; et koselig og skjermet grøntområde, romslige balkonger og hyggelig utsikt. Samtidig slipper du å bekymre deg for alt som skulle være gjort med huset.

Her kan du med god samvittighet overlate vedlikehold av fasader og plenklipping til andre!

En ny leilighet på Kråkehaugen
leveres med gode materialvalg

Alle leilighetene leveres med vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon.

Inne får flere av leilighetene gasspeis, en dekorativ og lun varmekilde. Leiligheter med gasspeis, vil ha mulighet for eget uttak til gassgrill på balkong eller terrasse, mot et tillegg i pris.

Du kan velge mellom flere typer peisomramming. Gasspeisene leveres med fjernkontroll og timer. Gass er en lun, sikker og brukervennlig varmekilde, som du fort blir fortrolig med og glad i.

Kvalitetskjøkken fra Sigdal leveres med integrerte hvitevarer uten tillegg i pris. Velg mellom en klassisk eller moderne stil på ditt nye kjøkken.

Det leveres 1-stavs eikeparkett i stue, kjøkken og soverom som tåler gulvvarme. Entrè/hall leveres med tregulv/parkett i eik som i oppholdsrommene for øvrig.

På bad, hall/gang/entrè leveres downlights som belysning i himling.

Alle oppganger og innvendige fellsearealer får et tiltalende og representativt preg. Port-telefonen vil ha mulighet for kamera, slik at du ser hvem som ringer på.

Nytt, moderne og gjennomtenkt
for din trivsel

Det er en egen følelse å flytte i ny leilighet. Det er rent og friskt i alle kroker – alt er nytt og tidsmessig.

Kjøp av ny leilighet er en klok investering, hvor boligens kvaliteter ivaretar din investering gjennom gode materialvalg, enkelt og praktisk vedlikehold og god driftsøkonomi.

Bruk av vannbåren gulvvarme og balansert ventilasjon er både økonomisk lønnsomt og har stor betydning for inneklimaet. Kråkehaugen gir deg alle disse bekvemmelighetene i bygg med tidsmessig preg og utstrakt bruk av eksklusive materialer som Superwood trekledning med innslag av platekledning og utstrakt bruk av naturstein. Dette gir husene et eksklusivt, lunt og representativt preg.

I vår kontakt med interessenter, har mange ønsket seg en leilighet med stor, attraktiv balkong. Vi har virkelig lagt oss i selen for å kunne tilby dette.

Bo i fredelige omgivelser
– med kort vei til det du trenger

På Kråkehaugen bor du i et veletablert villaområde på Øvre Fantoft.

Leilighetene ligger høyt og fritt i vakre omgivelser, med egen skjermet park mellom fire, vakre leilighetsbygg. I utarbeidelsen av leilighetene har vi særlig vektlagt å skape stedstilpassede bygningsvolumer, og skape individuelle planløsninger som sikrer optimale sol- og utsiktsforhold. Med utsikt til Løvstakken, Rundemannen, Fløyen og Ulriken har tomten en helt unik plassering og utsyn.

Bilen står trygt forvart i parkeringsanlegg under og ved byggene, med heis til alle etasjeplan. Ønsker du å la bilen stå, er Bybanen rett ved. Det er gode barnehage- og skoletilbud i området.

Alle priser på Kråkehaugen er faste – ingen hektiske budrunder eller høye omkostninger. Våre meglere er mer enn gjerne behjelpelig med å guide deg igjennom de ulike leilighetstypene, slik at du finner den som passer best for deg!

Sett ditt eget preg
på drømmekjøkkenet

Nytt kjøkken er en stor begivenhet, nettopp fordi kjøkkenet er en viktig del av hjemmet. På Kråkehaugen kan du velge mellom et klassisk Herregårds kjøkken med profilerte fronter, eller Horisont som har en moderne look med slette fronter og innfreste grep som markerer kjøkkenets rene linjer.

Det nye kjøkkenet ditt er av god kvalitet fra Sigdal. Begge kjøkken leveres i hvit som standard, med hvit eller sort homogen laminat benkeplate, til Horisont og hvitlasert eik benkeplate til Herregård. Integrerte hvitevarer leveres fra Siemens. Hvitevarepakke inneholder; stekeovn, induksjon koketopp, oppvaskmaskin og kjøleskap, ferdig montert tilpasset kjøkkenet ditt.

Du kan velge blant ulike farger og mønster på laminat benkeplate, uten tillegg i pris.

Du kan velge blant flere spennende farger av kjøkkenfronter på ditt nye kjøkken, mot et tillegg i pris.

Det vil bli gitt muligheter for utallige tilvalg og tilpasninger i egne møter med kjøkkenleverandøren.

Arkitekten
om Kråkehaugen

For dem som er lokalkjent vil tomtens beliggenhet på Øvre Fantoft vurderes som særdeles attraktiv. Området ligger høyt med god utsikt i flere retninger, er rolig, solrikt og naturskjønt. Det er fine turmuligheter like utenfor døren. Nettopp forholdet til naturen og den fine løvskogen på kollen har vært sentral i utforming og plassering av boligbebyggelsen slik planlagt. Ved å bygge rundt kollen med terrasserte bygg i litt ulik lengde og skala oppnås et større sammenhengende areal på toppen. Dette vil i stor grad kunne ivaretas som naturområde og tilkomsten til kollen blir ivaretatt fra flere retninger.

Bebyggelsen er delt opp i totalt fire bygg i varierende høyder og med gode, solrike terrasser og uterom. Under hvert av byggene er det etablert garasjeanlegg som ligger tilbaketrukket og delvis gravd ned i terrenget. Gjennom landskapstilpasninger rundt byggene utgjør uteområdene et sammenhengende landskapsdekke, som innehar både viltvoksende vegetasjon og nyetablerte uterom for opphold.

Bygningene tenkes oppført i tre og betong med forblending i naturstein i nederste etasje, samt en kombinasjon av stående og liggende trepanel av høy kvalitet, såkalt superwood, i de øvre etasjene.

Mot terreng og mot felles vei og innkjøring til parkeringsgarasje, er det altså synlig naturstein som vil gi en robust og stedsnær karakter, -naturstein er også brukt i deler av utomhusanlegget. Resterende fasader vil ha trekledning, noe som gir byggene en sammenheng med eksisterende vegetasjon og løvskogen på kollen. Trefasadene har i tillegg gode taktile egenskaper og er brukervennlig ved ønske om å skru opp elementer på mindre deler av fasaden, f eks. mot egen balkong.

Byggenes beliggenhet er svært nøye tilpasset terrenget slik at viktige siktlinjer ivaretas og hver enkelt leilighet, balkong eller terrasse gis best mulig utsikts- og solforhold.
Elementer fra den omkringliggende bebyggelsen forankrer byggeriet i situasjonen. Varierte bygningskropper som trappes ned i forhold til eksisterende terreng, inntrukne toppetasjer og variasjon mht. plassering av vinduer og balkonger, gir et dynamisk men likevel rolig uttrykk. Detaljer og horisontale linjer som går igjen, vinduer og balkongdører med et gjennomgående høydeformat og balkongrekkverk i helglass med gode lengder, vil bidra til at prosjektet vil fremstå helhetlig, nedtonet og godt tilpasset situasjonen og tomten.

Elin Heimark
Nestleder team Bergen, sivilarkitekt

Sikkerhet for gjennomføring

Når man kjøper en ny leilighet under oppføring, er det viktig at kjøperen føler seg trygg på at leiligheten blir slik som planlagt, og at man har tillit til utbyggers gjennomføringsevne.

Bak prosjektet på Kråkehaugen står Profier AS, en anerkjent aktør i det norske boligmarkedet. Profier er et landsdekkende eiendomsutviklingsselskap som ble stiftet i 1994, og har i løpet av selskapets historie realisert mer enn 6.000 boliger og over 600.000 m2 handel/næring. Boligprosjekter utviklet av Profier kjennetegnes av høy fokus på brukervennlighet, gjennomtenkte planløsninger og høy boligstandard. Selskapet har en sunn økonomi og solide eiere.